Συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»

Ο Μπάμπης Τσέρτος θα παραβρεθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 21:30, για να πραγματοποιήσει συναυλία. Η συγκεκριμένη μουσική παράσταση θα γίνει για την ενίσχυση του Κοργιαλένειου Μουσείου.

Ο τίτλος της μουσικής παράστασης θα λέγεται «ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ». Οι θεατές θα ακούσουν μερικά ποιήματα του Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία έχουν διασκευαστεί μουσικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι από τους σημαντικότερους συνθέτες στην Ελλάδα.

Εφταμελής μουσική ορχήστρα στη συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου

Αρκετοί μουσικοί πρόκειται να συμμετέχουν στη συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου. Ειδικότερα, ο Κώστας Ζαριδάκης θα παίξει μπουζούκι και μαντολίνο. Ο Δημήτρης Ρέππας θα είναι στο μπουζούκι, ο Κυριάκος Γκουβέντας θα παίξει βιολί. Επίσης, ο Δημήτρης Παπαγγελίδης πρόκειται να ψυχαγωγήσει τους θεατές της συναυλίας με κλασσική κιθάρα. Ο Γιάννης Πλαγιανάκος θα εκτελέσει τα μελοποιημένα ποιήματα του Μίκη Θεοδωράκη με το κόντρα μπάσο. Ακόμη, η Εύη Κανέλλου θα είναι στα κρουστά. Ο Γιάννης Τσέρτος θα είναι υπεύθυνος για την ομαλή συνεργασία των μελών της ορχήστρας και παράλληλα θα παίξει πιάνο.  Ο Κώστας Καρτελιάς θα βρίσκεται στο κομμάτι της απαγγελίας των ποιημάτων. Και τέλος Έκτακτη Συμμετοχή: Μπάμπης Βελισσάριος

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) θα διεξάγει αυτή τη συναυλία.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s