“Φύγαμε” για Βαλλιάνειους αγώνες…

Με μεγάλη επιτυχία, σήμερα στις 26 Μαρτίου και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε ο έβδομος Βαλιάνειος αγώνας δρόμου, ένας φιλανθρωπικός αγώνας με ελεύθερη συμμετοχή.

Σύμφωνα με την δήλωση  του Σάκης Βούτου (δημοσιογράφος) στον φακό της εγγυημένης είδησης, ο αγώνας είχε σαν κύριο σκοπό τον αθλητισμό. Η άφιξη των αγώνων ξεκίνησε με τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι έτρεξαν από 50- 100 μέτρα μαζί με τον “ήρωα” τους τον τίγρη. Στη συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας των ενηλίκων, οι οποίοι έτρεξαν 10 χιλιόμετρα.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν και μέλη του ερυθρού σταυρού, από τα οποία η ομάδα της εγγυημένης είδησης άντλησε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για αυτή την εκδήλωση. Εκτός από τον αγώνα δρόμου, πραγματοποιήθηκαν και κάποια πολιτιστικά δρώμενα. Συγκεκριμένα, έγινε επίδειξη από μαζορέτες από τη σχολή χορού Art and  style dance και πήραμε μια γεύση από παραδοσιακό πολεμικό χορό. Τελευταίο αγώνισμα στη λίστα των εκδηλώσεων, ήταν ο αγώνας strongman με δοχεία με νερό.

Η συμμετοχή στον αγώνα ήταν μεγάλη, καθώς εξαντλήθηκαν τα νούμερα συμμετοχής! Το παρόν έδωσε και ο προϊστάμενος κι επίκουρος καθηγητής του τμήματος ψηφιακών μέσων & επικοινωνίας Κος.  Γεώργιος Ηλιάδης, ο οποίος έκανε δήλωση στην κάμερα μας σχετικά με την διοργάνωση.

Το φινάλε των εκδηλώσεων έληξε στις 13:30 με την απονομή των βραβείων στους νικητές και των αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες. Από τους παιδικούς αγώνες κέρδισαν όλα τα παιδιά για ευνόητους λόγους και από τους αγώνες των μεγάλων διακρίθηκε ο Γεράσιμος Γρίβας.

Γενικά, θα έλεγε κανείς οτι ήταν μια καλά οργανωμένη εκδήλωση, με ένα ωραίο κλίμα όπου διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι!

Σάκης Βούτος        

 

 

Advertisements